Deltag i vores fotokonkurrence 'Vis os vores natur.'

Vores Natur og Bibliotekerne inviterer dig til at være med i fotokonkurrencen 'Vis os vores natur'. Vinderbillederne bliver til udendørs fotoudstillinger flere steder i landet til efteråret.

Nu får du chancen for at komme ud i vores natur og slippe kreativiteten løs med et kamera eller din mobiltelefon. For Vores Natur er på udkig efter billeder, der kan vise, hvad Danmark rummer af vilde, berigende og overraskende naturoplevelser.

Hvilket motiv du vælger, er helt op til dig. Det kan både være dyr, planter, bølgeskvulp, landskaber, aktiviteter i naturen eller noget helt sjette. Det vigtigste er, at dit billede kan inspirere hele Danmark til flere naturoplevelser, og at det vækker en lyst til at tage ud i naturen og lære den bedre at kende. 

Del dine naturoplevelser med os, så er du med i konkurrencen om at få dit billede udstillet i blandt andet Botanisk Have ved Statens Naturhistoriske Museum i København og Naturhistorisk Museum i Århus til efteråret. 

Sådan deltager du

  • Find din indre fotograf frem og spring ud i vores natur, hvor der gemmer sig unikke oplevelser og motiver. Vi anbefaler, at du tager billedet i vandret position.
  • Tag billeder og udvælg de bedste til konkurrencen. Du kan indsende billeder løbende frem til 13. september 2020.
  • Upload billedet her voresnatur.dk. Vælg det DR-distrikt, hvor du bor. Også selvom du har taget billedet i et andet distrikt, end du bor i.

Du kan indsende billeder til fotokonkurrencen fra d. 8. april og løbende helt frem til d. 13. september 2020