Om dette arrangement

Tid
9:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Børnearrangementer

Børneyoga i Holsted

28.08.19
Yoga er en leg, en rejse lige hvorhen du vil. "På rejsen kan vi køre i biler, besøge solen, månen og stjernerne, hvor du kan finde hunde, træer, blomster, babyer, trekanter. Vi kan hoppe, dreje, trille og smelte som en snemand. Og spire som små frø der bliver til smukke blomster.” Trine Schjøtz

Instruktør Trine Schjøtz kommer på Holsted bibliotek og laver et yoga forløb med børn og deres voksne. 
Arrangementet er for aldersgruppen 3-8 år og deres voksne. Husk at bestille billetter til deltagende børn.
Max deltagerantal: 25

Hvad gør børneyoga godt for?

– Stresshåndtering fra en tidlig alder
Børneyoga giver dit barn redskaber i en tidlig alder til at håndtere stress. Flere af de fysiske øvelser samt åndedræts-øvelser påvirker og beroliger nervesystemet.

– Kropsholdning og kropsbevidsthed
Gennem yoga opnås højere grad af kropsbevidsthed. Det er i kroppen indtryk og følelser starter, og den er dermed et ”instrument” til bedre at fornemme sig selv og sin omverden. Det skaber en forudsætning for at kunne sige til og fra og danne sig et meningsfuldt liv fremover.

– Opbygning af koncentration og nærvær
Balance og åndedrætsøvelserne er f.eks. med til at øge koncentration og nærvær/fremmer evnen til at være til stede i nuet. På den måde kan barnet i højere grad “være rolig hos sig selv” på trods af postyr udefra.

– Opbygning af selvværd
Børneyoga er en lysende kontrast til det ofte travle og præstationsprægede børneliv og sætter fokus på, at børn er lige unikke og lige meget værd uanset formåen.

Materialer