Om dette arrangement

Tid
9:30 - 10:15
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Børnearrangementer

Sansecirkus for dagplejebørn og andre børn fra 1-3 år

21.03.18
Kom og syng, lyt, føl, lugt og smag sammen med Mia Broe fra Kulturagenten

Mia Christina Broe Jakobsen er kunsthistoriker med speciale i formidling til børn. Hun har også været ledende børnebibliotekar. Derudover er hun fortæller, illustrator, blogger og mor til tre dejlige unger.

Mia elsker at sprede magi og eventyr, mens hun formidler forskellige former for kunst og kultur for børn og deres voksne.

 

Mia rejser rundt med 6 forskellige sansecirkus-kufferter for de mindste. Kom og oplev én af dem:

 

  1. De 5 sanser: Med sang, tegning og noget for alle sanser gennemgår vi de fem sanser på et niveau, hvor alle små kan følge med og bliver fangede.

  2. Mit vejr: Vi skal se på forskelligt slags vejr – solskin, regn, torden, blæst og stille sne – mens vi bruger alle vores sanser.  Jeg vil tegne, og vi skal sammen synge, lytte, føle, lugte, smage og have vind i håret.

  3. Modsætninger: Vi undersøger stort og småt, blødt og hårdt, let og tungt, rundt og firkantet, lyst og mørkt gennem sang, tegning og at se, røre ved og tale om modsætninger

  4. Min hverdag: Vi skal se på en ganske almindelig dag, hvor vi skal op, i dagpleje eller vuggestue, spise. lege og sove. Vi synger sammen og bruger alle sanserne.

  5. Fødselsdage: Bamsen Bamsette har fødselsdag. Det skal vi fejre på bedste manér. Vi holder hendes fødselsdag med sang, gave, masser af flag og lidt mundgodt.

  6. Det lille kunstcirkus: Hvad er kunst? Vi skal undersøge forskellige slags kunst som maleri, skulptur og tegning tilsat lidt magi og eventyr og en masse sanseindtryk.

 

Tilmelding (Gælder ikke dagplejemødrene i Holsted) til Holsted Bibliotek 7996 5390.