Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Rødding Bibliotek
Søndergyden 15
6630 Rødding
Arrangører
Target
For voksne
Bogcafé

Bogcafé med Rødding Højskole

01.12.20
Højskolens litteraturelever fortæller om deres bedste læseoplevelser til inspiration for læsekredse, bogelskere og andre interesserede. Velkommen til en eftermiddag i et nyt spændende samarbejde mellem biblioteket og Rødding Højskole.

Vær med, når hovedfaget Litteratur & Horisont på Rødding Højskole præsenterer de bøger, der har gjort størst indtryk på dem. Denne eftermiddag er læseglæden og kærligheden til litteratur i højsædet. Højskolens elever har udvalgt bøgerne ud fra et personligt perspektiv og fortæller om, hvorfor netop disse bøger er vigtige, morsomme, særlige og vækker eftertanke.

Litteratur og Horisont er en af hovedlinjerne på Rødding Højskole. Her har 15 unge mennesker valgt at fordybe sig i litteraturen hen over et halvt år. Faget lægger vægt på den fælles læsning og samtale om alt fra store klassikere, over grønlandsk og tyrkisk litteratur til de nyeste danske strømninger. Eleverne nærmer sig nu afslutningen af forløbet og vil til denne bogcafé bringe nogle af de berigende samtaler, de har haft, ud til bibliotekets brugere.

Der serveres gratis kaffe og småkager til arrangementet. 

Begrænset antal deltagere på grund af Covid-19, så gratis tilmelding anbefales!

HUSK at du skal have mundbind på, når du kommer til arrrangementet og indtil du sidder ned. Du skal også bruge mundbind, hvis du går ud undervejs og når arrangementet slutter.