Om dette arrangement

Lokalitet
Medius
Højmarksvej 18
6670 Holsted
Danmark
Tid
19:00 - 21:00
Pris
75 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Tickets
Billetsalg lukket
Foredrag

Abdel Aziz Mahmoud: Hvor taler du flot dansk!

17.01.18
Mød Abdel Aziz Mahmoud - én af Danmarks mest markante og profilerede journalister, der udover en lang karriere på DR som blandt andet redaktør, tv-og radiovært også kan skrive forfatter og tidligere udviklingsredaktør på Nordisk Film TV på CV’et

En markant stemme i den offentlige debat.

Siden udgivelsen af sin bog ”Hvor taler du flot dansk!” har han fået en markant stemme i den offentlige debat, og er især blevet en anerkendt brobygger mellem den danske og arabiske kultur. Han har med sig selv som eksempel sat dagsordenen i integrationsdebatten i diverse udsendelser, artikler og på sociale medier hvor han, alene på Facebook har 45.000 følgere.

Abdel prøver at inspirere og motivere danskerne til en løsning, når han fortæller om personlige udfordringer ved fx at være muslim i Danmark eller homoseksuel med minoritetsbaggrund. Og han har inddraget sin familie i de historier - både i sin bog og i det populære DR2-program "Familien fra Lærkevej."

Med udgangspunkt i sin anmelderroste bog ”Hvor taler du flot dansk!” holder Abdel massevis af foredrag om sin egen vellykkede integration med masser af positive eksempler, der kan bygge bro. Men det er også en fortælling om, at succesfuld integration kan lykkes, at det kræver hårdt arbejde, nysgerrighed samt en god portion selvironi og humor fra begge sider af ligusterhækken i mødet mellem den vestlige og arabiske kultur.

Abdels mission er at skabe forståelse og viden om danskere med arabisk og muslimsk baggrund, og herigennem fremme den vellykkede integration.

Kaffe og the kan købes.

Foredraget er arrangeret i et samarbejde mellem Holsted Bibliotek, Midtpunktet, Grundtvigsk Forum Holsted og Medius Holsted med støtte fra Kulturelt Samråd i Vejen Kommune.

Der er rabat for medlemmer af kUGLEN og GFHolsted.