Illustration om dybhavet
Deltag i AU livestream og bliv klogere på verden omkring dig

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Place / Room
Rødding Biograf / Vejen Gymnasium & HF
Target
For alle
Foredrag

AFLYST Livestream fra AU: Dybhavet – nyt fra en ukendt verden

31.03.20
Vejen Kommunes Biblioteker samarbejder med Vejen Gymnasium & HF og Rødding Bio om at livestreame de offentlige foredrag i naturvidenskab fra Aarhus Universitet. Foredragene er gratis og interessante, og de bliver vist simultant på Vejen Gymnasium og i Rødding Bio. FOREDRAGET ER AFLYST på grund af Corona situationen. Jens Holbech fra Aarhus Universitet skriver den 25. marts: "For at forebygge smitte med coronavirus afholder vi ikke flere foredrag i dette semester. De resterende foredrag vil vi i stedet udbyde i ét af de kommende semestre."

Om foredraget:

Forskere har fundet uventet liv på de største havdybder og dybt i havbunden. Hør om organismer der er tilpasset det ekstreme tryk. Og hør om bakterier i havbunden som har generationstider på tusinder af år og som er afgørende for livsforholdene på Jorden.

Om foredragsholder:

Foredraget holdes af professor i biogeokemi Bo Barker Jørgensen, Institut for Bioscience, Aarhus Universitet og professor i biogeokemi Ronnie N. Glud, Biologisk Institut, Syddansk Universitet og Tokyo University of Marine Science and Technology