Billede af en mave
Deltag i AU livestream og bliv klogere på verden omkring dig

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Place / Room
Rødding Biograf / Vejen Gymnasium & HF
Target
For alle
Foredrag

AFLYST Livestream fra AU: Rask og glad - tak dine unikke mikrober

21.04.20
Vejen Kommunes Biblioteker samarbejder med Vejen Gymnasium & HF og Rødding Bio om at livestreame de offentlige foredrag i naturvidenskab fra Aarhus Universitet. Foredragene er gratis og interessante, og de bliver vist simultant på Vejen Gymnasium og i Rødding Bio. FOREDRAGET ER AFLYST på grund af Corona situationen. Jens Holbech fra Aarhus Universitet skriver den 25. marts: "For at forebygge smitte med coronavirus afholder vi ikke flere foredrag i dette semester. De resterende foredrag vil vi i stedet udbyde i ét af de kommende semestre."

Om foredraget:

Ny forskning viser at mikrober i vores tarm, på vores hud og i vores hulrum påvirker vores helbred fra det sekund vi kommer til verden. Hør om hvordan du styrker dine mikroorganismer så de optimerer dit immunforsvar, din fordøjelse og din mentale balance.

Om foredragsholderen:

Oluf Borbye Pedersen er dr.med. og professor i genomforskning ved Københavns Universitet. Han har siden 2010 været forskningsleder ved Novo Nordisk Fondens Metabolismecenter på Københavns Universitet. Han er at finde i det internationale førerfelt blandt videnskabsmænd der udforsker genetiske og miljømæssige årsager til livsstilssygdomme og han er blandt pionererne der belyser tarmbakteriernes rolle for sundhed og sygdomsrisiko.