Om dette arrangement
Livestream fra AU: Smagen af øl
Om foredraget:
Mennesket har kunnet brygge øl i næsten 10.000 år, fordi brygprocessen som udgangspunkt er en simpel og en helt naturlig proces som kombinerer spiring af byg – dvs. maltning – med gæring.
I dette foredrag vil du høre om gærens betydning for øllets aroma og om maltens indflydelse på øllets farve, smag og smagsholdbarhed. Du får også indsigt i humlens rolle som smags- aromagiver, og forelæserne vil også diskutere brygprocessens betydning og hvordan man laver alkoholfrit øl.
Under foredraget får du serveret små smagsprøver på fem udvalgte øltyper. Du smager dem én efter én, efterhånden som de gennemgås i foredraget.
Om foredragsholder:
Foredraget holdes af brygmester Zoran Gojkovic og Erik Lund, Carlsberg Laboratorium
Ang. billetter:
Rødding: Bestilling af billet sker på www.roeddingbio.dk eller på tlf. 73 84 54 04
Vejen: Bestilling af billet sker ved e-post til LAB@vejengymnasium.dk (skriv venligst foredragets titel i emnefelt). Begrænset antal pladser.
Pris: 30 kr.