Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
75 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Bestil billet(ter)
Forfatteraften

Forfatteraften med Anna Grue

20.03.19
Anna Grue vil fortælle om sin Italiensvej-trilogi

Et spædbarn, en Madonna-statuette og en tyk pakke med kontanter. Det er alt, hvad italienske Vittoria Contini har med sig, da hun en kølig martsdag i 1958 ankommer til et usselt, københavnsk hotel – på flugt fra en fortid, der for alt i verden skal holdes skjult. Angsten for afsløring får hende konstant til at se sig over skulderen.
Hun møder den livsglade natklubservitrice Conny, der med sin hang til popmusik og hurtige affærer er Vittorias diametrale modsætning.
De to unge kvinder bliver veninder, og med Connys hjælp skaffer Vittoria sig omsider et job, hvor hun kan være i sikkerhed og have sin baby hos sig døgnet rundt.

Sådan begynder Anna Grues første roman i Italiensvejtrilogien, hvor 1. del hedder 'Italiensvej' og 2. del 'De voksnes rækker.'
Anna Grue skriver i øjeblikket på 3. del, men mon ikke hun når at blive færdig, inden hun gæster Holsted den 20. marts.
Trilogien giver et godt billede af familielivet og kulturen i Danmark i slutningen af 50'erne og op i gennem 60'erne.

Anna Grue er egentlig uddannet indenfor tegning og grafik fra Skolen for Brugskunst og har arbejdet som layouter og tekstforfatter. Men i 2007 besluttede hun sig for at blive forfatter på fuldtid.

Nogle kender måske bedst Anna Grue som forfatter til 7 krimier med den skaldede detektiv Dan Sommerdahl. Hun kommer måske også lidt ind på denne serie i sit foredrag, hvis der er interesse for det, men ellers skal det denne aften mest handle om Italiensvejtrilogien.

I pausen vil der blive serveret kaffe og te.

Der er rabat for medlemmer af kUGLEN. LÆS MERE