Illustration

Om dette arrangement

Tid
15:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Mødelokalerne på 1. sal
Target
For voksne
Øvrige arrangementer

Åben rådgivning

10.02.22
- til forældre der ønsker rådgivning vedrørende deres børn. Bestil tid til Åben Rådgivning. Du kan henvende dig anonymt på telefon 79 96 63 57, for at bestille tid til en samtale.

Åben rådgivning

Alle forældre kan i perioder opleve usikkerhed eller bekymring i forhold til, hvordan man skal håndtere situationer, som kan have indflydelse på barnets, den unges og/eller hele familiens trivsel.

Hvad kan man henvende sig om?

I Åben Rådgivning kan forældre til børn og unge i alderen 0-18 år få anonym rådgivning og vejledning, som kan støtte trivslen og det positive samspil i familien. Det kan handle om bekymringer, skoleproblemer, usikkerhed i forhold til hvordan man som forældre, kan håndtere forskellige situationer, konflikter, mistrivsel, etc.

Hvem rådgiver?

Åben Rådgivning er bemandet af fagpersonale fra Vejen Kommune som til daglig arbejder med børn, unge og/eller familier. Vi har tavshedspligt og der bliver ikke ført journaler. Tilbuddet er forebyggende og uforpligtende.

 

 

Hvordan får jeg kontakt?

Ønsker du en tid til Åben Rådgivning, kan du henvende dig anonymt på telefon 79 96 63 57, hvor du kan bestille tid til en samtale.

Rådgivningen finder sted torsdag i tidsrummet mellem kl.15-16 og 16-17 på følgende steder:

    • 1.torsdag i måneden: Vejen Bibliotek
    • 2.torsdag i måneden: Holsted Bibliotek
    • 3.torsdag i måneden: Brørup Sundhedscenter
    • 4.torsdag i måneden: Områdekontor Rødding

Se mere på Vejen Kommunes hjemmeside