Om dette arrangement

Tid
13:00 - 15:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Askov Højskole
Maltvej 1
6600 Vejen
Arrangører
Target
For alle
Øvrige arrangementer

Litterært orienteringsløb

25.08.18
Forfatteren Michael Pedersen har skrevet en ny novelle særligt til dette arrangement. Undervejs på turen findes siderne i novellen. Fortællingen finder sted på nogle af de besøgte lokaliteter.
Ligesom de to foregående år har Vejen Kommunes Biblioteker bedt en forfatter med lokale rødder om at lave en unik novelle til dette arrangement.
Grundidéen er, at novellen udover at beskrive temaet for årets Festuge også inddrager lokale begivenheder, seværdigheder eller lignende i fortællingen.
Undervejs på vandreturen samler deltagerne så siderne fra novellen sammen og har ved målet den fulde historie.

Årets forfatter er Michael Pedersen, der er ansat som underviser ved Vejen Gymnasium & HF. Han har desuden tidligere skrevet romanerne "Den afmægtige Adam" og "Evighedsstudenter" samt i 2018 "Næsvisheder frabedes", som er en humoristisk kortroman, som handler om forholdet mellem en søn og hans demente far, som bor på plejehjem.

Turen begynder kl. 13.00 ved Askov Højskole og fører af endnu ukendte veje/stier til Vejen Bibliotek. Ved startstedet udleveres kort over ruten og undervejs samler deltagerne siderne fra novellen sammen. Forvent også et par overraskelser på turen. Turen afsluttes på biblioteket, hvor Michael Pedersen omkring kl. 14.30 kort vil fortælle lidt om novellen m.m. og signere denne.