Fotografi med emne mekanik
1. præmie i kategorien Mekanik

Om dette arrangement

Tid
7:00 - 19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Udstillinger

Årets Fotograf

28.02.18 - 01.04.18
Vejen Fotoklub udstiller billederne fra den interne konkurrence "Årets Fotograf 2017" Medlemmerne har leveret billeder i de 3 kategorier: Frit Emne, Skilte og Mekanik.

”Årets Fotograf” er en intern konkurrence som giver mulighed for at medlemmerne kan have et socialt fællesskab omkring en inspirerende hobby, og både udfordring og bedømmelser giver gode muligheder for, at den enkelte kan udvikle sig. I år har medlemmerne fortolket de tre obligatoriske emner: ”Mekanik”, ”Skilte" og "Frit".

Hvert medlem i klubben må aflevere op til fire billeder i hver af disse 3 kategorier. Det medlem som opnår det højeste samlede point-tal bliver ”årets fotograf”. Billederne bliver bedømt af dommere, som kommer fra andre foto-klubber eller er professionelle fotografer. Dommerne giver point for oplevelse, komposition, og teknik.

Vejen Fotoklub har som formål at skabe et samlingssted for alle fotointeresserede i Vejen og omegn, hvor fællesskab, vidensdeling og inspiration er det vigtigste. På klub-møderne deler medlemmerne erfaringer og lærer nyt om teknik, billedbehandling og motiver og medlemmerne tager på foto-ture sammen og besøger også andre fotoklubber.

Mød Vejen Fotoklub her