Maleri af Ken Denning
Udstilling af Ken Denning : landskabsmalerier

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Udstillinger

Maler Ken Denning - Landskabet er en begyndelse

19.02.18 - 17.03.18
Ken Denning er optaget af landskabet, som han fortolker gennem forskellige kunstneriske udtryksformer. Udstillingen præsenteres af Museums- og Kunstforeningen for Vejen og Omegn og det er muligt at købe værkerne. Udstillingen er åben i bibliotekets betjente åbningstid. Enkelte dage kan der være begrænset adgang til udstilllingen på grund af arrangementer.

Journalist Ernst-Jürgen Walberg skriver i en artikel om Ken Denning at ”Ken Dennings landskab er det menneskeskabte landskab, som er formet og ændret gennem århundreder til et kulturlandskab: nemt at vedligeholde, men alt andet end naturligt; ofte uskønt og til større last end gavn for de kommende generationer; kunstigt, når man kigger nærmere efter, skrækkeligt kunstigt uden selv at være kunst.”

Det er de lodrette streger/linjer, som præger Ken Dennings landskab. De vandrette marker, som dækker horisonten. Først da er stregerne/linjerne der, bevæget, målrettet. Klar til at gå på opdagelse i landskabets forandringer, lys, skygge, tørke og fugtighed.

Læs mere om Ken Denning i Kunstbladet Kunst omkring Trolden 

Besøg Ken Dennings hjemmeside