Billede af Poesimaskinen
Gå på opdagelse i en litterær app

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Udstillinger

Poesimaskinen - fuld af kærlighed, had og spørgsmål.

19.03.19 - 05.04.19
Vejen Bibliotek har besøg af Poesimaskinen. Du kan skabe dine egne digte og lege med litterære apps. Oplev, hvad der sker, når litteraturen folder sig ud i et digitalt univers.

På den ene side af maskinen kan du prøve originale og opfindsomme litteraturapps på maskinens iPads. På den anden side af maskinen kan du skabe dit eget digt og printe det ud.

Digtene komponeres af ord og sætninger som Ursula Andkjær Olsen har forfattet til Poesimaskinen. Teksterne kredser om begreberne Had, Spørgsmål og Kærlighed. Læs mere om Ursula Andkjær Olsen og se her, hvad hun ellers har skrevet.

Poesimaskinen er udviklet af Roskilde Centralbibliotek med midler fra Slots- og Kulturstyrelsen. Ursula Andkjær Olsens tekster til Poesimaskinen er skabt i forbindelse med det europæiske projekt Turn on Literature, der er støttet af kulturmidler fra EU’s Creative Europe-pulje.

Find og del #poesimaskinen på de sociale medier og følg dens rejser rundt i landet på Instagram. Digtene som skabes på Poesimaskinerne kan læses på: http://turnonliterature.eu/dk/