Maleri af kvinde set fra ryggen

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Salen
Target
For alle
Udstillinger

Susanne Gemmer udstiller på Vejen Bibliotek

05.10.21 - 03.11.21
Billedkunstneren viser et udvalg af sine malerier

Susanne Gemmer har rødder i det jyske.
Hun er født i Aabenraa i 1967, men er nu bosiddende i Næsbjerg.
Hun har virket som fuldtidskunstner siden 2020 og har igennem 20 år udviklet sit kunstneriske arbejde gennem utallige kurser/uddannelser ved anerkendte danske og udenlandske kunstnere.
Hun har deltaget på en lang række udstillinger på kunstmesser og i virksomheder og fungerer undertiden som inspirator/underviser på malerkurser.
Værkerne tager afsæt i abstrakt ekspressionisme, og ind imellem er der mere eller mindre genkendelige figurer, som oftest kvinder, der dukker op på lærredet.

Hun beskriver sit arbejde på denne måde: "Mit arbejde med maleriet er en intuitiv og eksperimenterende leg særligt i opstartsfasen og i opbyggelsen af de mange gentagne lag, men hen imod færdiggørelsen af et værk bliver jeg ofte mere struktureret og får fokus på en eller anden form for komposition, da ro og harmoni er vigtig for mig samtidig med, at der gerne må være vildskab og ekspressiv energi. Alt handler for mig om kontraster og balance. Kunst skal efter min mening kunne mærkes."

Udstillingen kan ses i bibliotekets betjente åbningstid på hverdage samt lørdag formiddag. Enkelte dage kan adgangen være begrænset på grund af arrangementer.

På udstillingen er der mulighed for at købe værker af kunstnerne. Som medlem af Museums og Kunstforeningen for Vejen og Omegn får man 10 procent på køb.

Udstillingen er et samarbejde mellem Museums- og Kunstforeningen for Vejen og Omegn og Vejen Bibliotek.