Billede af træer

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Gratis
Lokalitet
I din yndlingsskov
Lokalitet
Skovtur med guide via zoom
Arrangører
Vejen Bibliotek, Trapholt
Target
For alle
Vandretur

Tættere på træer - en kollektiv skovtur i hele Danmark

27.02.21
Kom med når vi i hele Danmark går i skoven sammen – hver for sig. Kom tættere på træer sammen med naturvejledere og Trapholt.

Gå en tur i din yndlingsskov eller park og tænd for Zoom-linket kl. 11 på din mobiltelefon. Her vil naturvejledere guide dig til en oplevelse af skoven på en helt ny måde. Alle vores sanser vil komme i spil, og du vil komme til at opleve skoven på måde, som du garanteret ikke har prøvet før. Gør oplevelsen til en del af din skovtur, tag gerne familien med, og få en helt ny dimension til skoven. Vælg et sted hvor der er god mobildækning. Oplevelsen bliver optimal hvis man er to eller flere sammen.

Hent link til at deltage og læs mere her: Tættere på træer

Skovturen finder sted via Zoom den 27. februar kl. 11-12. Det er gratis at deltage og alle er velkomne.

TÆT PÅ TRÆER sætter fokus på klimaet og den stigende interesse for at komme tæt på naturen. I Trapholts store kunstprojekt skal deltagerne skabe en kunstig skov i patchwork. I samarbejde med tekstilkunstner Tina Ratzer og naturvejledere bliver der mulighed for deltage med sit eget unikke patchwork, komme med på opdagelse i naturen samt lære at plantefarve selv.

Forhåbentligt vil det senere på foråret være muligt at åbne bibliotekerne så meget op at det bliver muligt at holde workshops med Tæt på træer på Vejen Kommunes Biblioteker.

Læs mere om kunst- og håndarbejdsprojektet på Trapholts hjemmeside trapholt.dk/taet-paa-traer og facebook Tæt på træer