Foto af Mathilde Walter Clark
Foto: Ulrik Jantzen

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
80 Kr
Lokalitet
Vejen Kunstmuseum
Østergade 4
6600 Vejen
Arrangører
Vejen Bibliotek, i samarbejde med Museums- og Kunstforeningen for Vejen og Omegn
Target
For voksne
Forfatteraften

AFLYST Forfatteraften med Mathilde Walter Clark på Kunstmuseet.

15.04.20
Forfatteraftenen er udsat til den 23. september. Arrangementet er aflyst på grund af Corona-situationen, men Vejen Bibliotek og Vejen Kunstforening er glade for at det er lykkedes at træffe aftale med Mathilde Walter Clark om at komme onsdag den 23. september i stedet. Billetsalg til det nye arrangement åbner senere.

Mathilde Walter Clark læser op og fortæller om sin erindringsroman Lone Star. Mathilde Walter Clarks sjette bog, romanen Lone Star, er den bog om sin far, som hun altid har vidst, at hun en dag ville blive nødt til at skrive. Og fordi faren er fjern — atomfysiker, amerikansk, bosat på den anden side af Atlanten — er det ikke kun en bog om en far og en datter, men om de næsten uoverkommelige afstande som skiller dem ad. Geografien, sproget og tiden — og en kantet, hollandsk stedmor som man sent glemmer.

Ud af arbejdet med at få erindringsstoffet på papir, vokser et nyt projekt frem: En rejse med faren til hans fødeegn i Texas, hvor deres fælles forfædre slog sig ned for seks generationer siden. Her bliver den fraværende far pludselig levende og nærværende. Nye spørgsmål dukker op. Er det alligevel muligt at overvinde umulige afstande? Kan man vende hjem til et ukendt sted?

Rabat for medlemmer af Kunstforeningen og kUGLEN. Kaffe/te: 10 kr.