Foto af jesper Stein
Foto: Klaus Holsting

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
80 - 60
Bibliotek
Lokalitet
Foredragssal
Target
For voksne
Forfatteraften

Jesper Stein på Vejen Bibliotek

20.09.21
Jesper Stein vandt med romanen ”Rampen” Læsernes Bogpris 2021. I bogen skriver Jesper Stein hudløst ærligt om sin families opløsning, mens han ser sine egne dæmoner i form af et periodisk og massivt alkoholmisbrug i øjnene. Jesper Stein har slået sit navn fast med krimiserien om efterforskeren Axel Steen, men i ”Rampen” er det det selvbiografiske stof, han fordyber sig i.

”Ambitionen har været at skrive den bedst mulige, den sandeste og reneste bog om mit liv med mine forældre, men når man som forfatter så oplever, at ens bog sætter noget i gang hos læserne, noget eksistentielt, så tager man det jo på sig og søger den dialog. Og nomineringen til Læsernes Bogpris er for mig en hædring af lige netop den egenskab i min bog. At den rækker ud efter læseren og beder hende eller ham tænke over sit eget liv.”

”Min bog er fortællingen om svigt og kærlighed i en kernefamilie, der går i opløsning, og jeg håber, man læser den sådan og forstår, at der i fortællingen ligger en stor forsoning med den smerte, som man uundgåeligt bliver påført, når man er børn af forældre, der ikke er perfekte, men blot mennesker, som reagerer som mennesker, når deres liv kæntrer.”

Jesper Stein til Litteratursiden.dk

 

Rabat for medlemmer af biblioteksklubben kUGLEN. - Se mere om medlemsskab her

Kaffe og te kan købes.