Ledige stillinger

Børneformidler

Relationsopbyggende og fagligt stærk formidler søges til Børnenes Bibliotek ved Vejen Kommunes Biblioteker

Der er knald på Børnenes Bibliotek i Vejen Kommune. Med mere end 300 skolebesøg om året, givende og forpligtende samarbejder ind i den åbne skole og dagtilbud og en masse kulturaktiviteter til børn og unge har vi behov for endnu flere formidlingsmæssige kræfter til at udvikle Børnenes Bibliotek i Vejen Kommune. Hvis du synes det lyder spændende, så læs endelig videre:

Om jobbet

Vi søger en initiativrig og selvstændig børneformidler til Vejen Kommunes Biblioteker med evne, vilje, og lyst til at bygge videre på Børnenes Bibliotek. Vejen Kommune satser benhårdt på hele 0-18 års området og arbejder i den forbindelse med en helhedsplan, der binder det gode børneliv sammen på tværs af de kommunale sektorer.  
Stillingen vil have et særligt fokus på indskoling og mellemtrin. 

Vejen Kommunes Biblioteker befinder sig i en spændende udvikling med et nyere hovedbibliotek i Vejen fra 2019 med et biblioteksrum med masser af potentialer.

Derfor har vi brug for netop dig til at udvikle, skabe og formidle vores samling og tilbud på nye spændende måder, lave arrangementer og opdyrke nye lokale samarbejdspartnere.

Vi forventer af dig

At du brænder for at arbejde med biblioteker og kultur, at du rigtig gerne har erfaringer med kulturformidling i børnehøjde, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund – formentlig som Bibliotekar DB/ cand. scient bibl. eller anden relevant faglig baggrund gerne på AC niveau inden for kulturformidling. Du skal udover, at være god til børn også være god til mennesker i alle aldre, kunne formidle i og uden for biblioteksrummet, og være vant til at samarbejde på mange forskellige niveauer. Vi er et mindre biblioteksvæsen, så derfor er der en forventning om, at du kan indgå i de mangeartede opgaver, der indgår i den daglige drift.


Endvidere forventer vi, at du har:

  • Enormt gode samarbejdsevner
  • Lyst og evne til at sætte dig ind i børns liv, som de er i 2022 og årene frem.
  • Har projekterfaringer
  • Du er struktureret i din opgaveløsning, og at du sætter en ære i at dele din viden med dine kollegaer
  • Øje for hvad det vil sige at arbejde på tværs af sektorer og kan færdes i en kommunal virkelighed
  • Lyst til at være del af en mangfoldig og ofte meget varieret arbejdsplads, hvor få dage er ens
  • Det er en fordel hvis du har kørekort, men dog ikke et krav

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder en organisation og en arbejdsplads der går op i at skabe en forskel for borgerne gennem samarbejde. Vi tilbyder samtidig en stilling, hvor ingen dage ligner hinanden, og hvor der skal være plads til at få den gode idé – og gøre noget ved den.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om 37 timer ugentligt inklusiv 1-2 aftenvagter, samt vagt hver 5. lørdag. Stillingen ønskes besat senest pr. 1. oktober 2022. Du må forvente at have op til to arbejdssteder, biblioteket i Vejen samt i én af filialerne i Brørup, Rødding eller Holsted.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Vejen Kommune og relevant faglig organisation.

Om os

Vi er et biblioteksvæsen, der er på vej ind i fremtiden, og som vil være noget for Vejen Kommunes borgere. Vi sætter fokus på det gode samarbejde, på den fælles faglighed og den forskellige faglighed. Vi tror på, at det er i feltet, hvor forskellighederne møder fællesskabet, at magien opstår.
Du kan finde mere information om Vejen Kommunes Biblioteker på vejbib.dk

Hvis du vil vide mere

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig leder Gitte Højmark Pedersen på tlf. 24463626 eller leder af Vejen Kommunes Biblioteker Kasper Østergaard Grønkjær tlf. 29213850.

Ansøgningsfrist

25. august 2022 (samtalerne forventes afholdt den 30. august 2022)

Børneattest

Vi indhenter børneattest. 

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.


Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

 

Vejen Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.