ORD-ugen er i gang

Vi fejrer ORD-ugen med foredrag, udstillinger og ordafstemning

Fra vi står op, til vi går i seng, er ORD en helt naturlig og meget nødvendig del af vores liv.
Vi bruger ORD til at udtrykke følelser, ønsker, håb og tanker ligesom vi bruger dem til at stille krav, give kritik og til at komme med indvendinger.

ORD bruges i enhver form for social sammenhæng; for at skabe kontakt til andre, når vi leger med børnene, når vi læser og når vi snakker med vennerne. Når vi lever.

Danmarks Biblioteksuge 37 startede den 8. september, hvor der verden over er fokus på ORD og læsning via FNs internationale læsedag.


Foredrag
På Vejen Kommunes Biblioteker markerer vi Danmarks Biblioteksuge´ 18  med foredrag med digter og kritiker Lars Bukdahl

På Holsted Bibliotek fortæller journalist og underviser på Medie- og Jounalisthøjskolen Søren Boy Skjold om, hvad vi kan lære af forfatterne i forhold til brug af ord torsdag den 11. oktober.

- og glæd jer allerede nu til et spændende foredrag om vores sprog med Johs. Nørregaard Frandsen mandag den 21. januar på Holsted Bibliotek.

Afstemning
Vores personlige brug af ORD er med til at definere hvem vi er som mennesker, og ORD er med til at fortælle os, hvem vores medmennesker er. Som optakt til Danmarks Biblioteksuge ’18 satte Danmarks Biblioteker derfor den 3. september gang i afstemningen om Danskernes Yndlingsord. Nu har danskerne stemt. LÆS OM VALGET

Udstillinger
Besøg dit bibliotek og se vores ORD-udstilling.

Følg med i Danmarks Biblioteksuge ’18 på www.facebook.com/DanmarksBiblioteker/

Rigtig god fornøjelse!