En fantastisk rejse - på rejse i litteraturen

15.02.21
Når vi nu ikke kan rejse i virkeligheden, så rejser vi ud i litteraturen. Denne gang tager vi til Fantasy'ens land..

Det er koldt udenfor, grænserne er lukkede og end ikke badeland er åbent. Så er det godt vi kan kravle sammen under et lunt tæppe, hælde varm kakao i et smukt krus og rejse ind i en verden som ingen anden. 

For hvad kan være bedre, til at skubbe virkeligheden til side for en stund, end en god omgang fantasy.

Men det er så svært at vælge. 

I den kommende tid vil jeg anbefale at tage Hogwarts Ekspressen sammen med Harry og opleve magien på den sagnomspundne kostskole. Eller også kan du tage med Lucy gennem garderobeskabet på jagt efter Aslan i bøgerne om Narnia. 

Hvis du ikke vil opleve en parallell verden til vores egen kan du tage på den mest farefulde rejse af dem alle. Tage et skridt efter det andet sammen med Frodo og den skræmmende ring. Hvis det ikke kan blive mørkt og dystert nok kan du tage med Geralt ind og bekæmpe monstre i forskellige afskygninger. 

Til slut vil jeg anbefale at rejse til den lille ø, Josil og besøge Skyriel for at lære om magi, drager, onde tronranere og meget andet. 

Hvis det hele bliver lidt for vildt, voldsomt og vanvittigt er det godt at huske på, at vi bare kan lukke bogen, kigge ud på frosten og nyde vores egen virkelighed.

 

Skrevet af Christina Frøkjær

Materialer