Er du gammel nok til at skrive et mesterværk?

God litteratur har ingen alder, tydeligvis

Hjemmesiden https://electricliterature.com har delt denne illustration fra blinkbox books, af hvilken alder en række forskellige forfattere havde, da de udgav deres hovedværk. Det synes vi her på biblioteket var en sjov idé, som måske endda kunne opmuntre nogen af de forfatterspirer der sidder rundt om i kommunen, så nu deler vi den også lige.

Det er selvfølgelig engelske og amerikanske forfattere der fylder mest på listen her, eftersom det er en amerikansk side der har lavet den, men den giver stadig anledning til sjove betragtninger over hvor gammel eller ung en forfatter til et værk har været. Prøv engang selv at undersøge hvor gammel forfatteren til din yndlingsbog var, da de skrev den. Måske bliver du overrasket, og måske gør det noget ved din opfattelse af bogen.

For de interesserede har vi suppleret listen her med vores egen liste over nogle af hovedværkerne - den finder du nederst.

Husk at hvis du logger ind på din egen profil, kan du lave dine egne lister med forfattere som udgav deres hovedværk da de havde din alder, eventuelt.

Materialer