Foto af en badebro

Ferie i Danmark - Sommerglæder

03.06.20
Skal ferien holdes i Danmark denne sommer? - Måske drømmer du om et ophold i sommerhus et sted ved kysten – måske endda på et badehotel. Så skal du helt sikkert læse Herman Bangs uforlignelige skildring af et badehotel i en lille jysk købstad. Læs mere om badehoteller og ferieliv eller find bøger, der kan give gode ideer til ferie i kyst-Danmark.

Bog : Sommerglæder

Sommerglæder af Herman Bang er en underholdende og meget humoristisk skildring af et badehotel i en nordjysk kystby. Her er badegæster og ferieliv for fulde gardiner, som det udfoldede sig i turismens barndom for 100 år siden. – Herman Bangs beskrivelser er eminente – han udfolder sit talent for at fange de rammende bemærkninger og små detaljer i beskrivelserne, som gør personerne særdeles levende – og han sætter nogle scener som er sprudlende livagtige, underholdende og super-sjove.

 

Bog : Bogen om badehoteller

 

Beskrivelser af 12 danske badehoteller krydret med enkelte opskrifter.

"Denne bog er lige så lækker som et ophold på et badehotel.  Billederne stråler af eksklusivitet, varme og sommerstemning, når det er allerbedst. En hyldest til badehotellerne." (lektørudtalelse)

Bogen : Oplev vestkysten

 

En natur- og kulturhistorisk guide til den jyske vestkyst.

 

Find og bestil mange flere guide-bøger til oplevelser i Danmark - længere nede på denne side!

 

Materialer