Tag en spændende historie med ud!

Multitasking i forårsvejret

Foråret begynder så småt at vise sig, og selv om det stadig er lidt for koldt til at ligge på stranden med en god bog, betyder det ikke at du ikke kan blive ved med at nyde en god historie mens du er ude i vejret. 

Litteratursiden har haft Sherlock Holmes som tema i marts måned, og det har inspireret os til denne liste med nogen af de mere klassiske detektiv- og spændingshistorier, fra Arthur Conan Doyle, Agatha Christie, G. K. Chesterton og danske Mikkel Birkegaard, som alle sammen skriver spændende fortællinger der foregår i slutningen af det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede.

Men lad dig ikke narre: Selv om de foregår for længe siden, er der fart over feltet i disse bøger, bare aldrig mere end en hestevogn eller en veteranbil kan køre.

Alle titlerne er tilgængelige som lydbøger via e-reolen. Den kan du hente som app og logge ind på med dit cpr- nummer og din pinkode fra biblioteket. Og vupti, så kan du læse og gå tur samtidigt! (Vi lover ikke at du ikke kommer til at gå og se dig over skulderen undervejs!)

 

 

Materialer