eReolen Global logo
eReolen Global

eReolen Global

23.06.15
Nu kan du læse eller høre bøger på engelsk med eReolen Global. eReolen Global indeholder ca. 2.500 engelske e-bøger og netlydbøger. eReolen Global ligner eReolen, men er et selvstændigt website med tilhørende app: ”OverDrive”

Klik her for at åbne eReolen Global: www.ereolenglobal.dk   

Til voksne er der både skøn – og faglitteratur

Under skønlitteratur til voksne kan du vælge fra en blanding af aktuelle, populære genrer som krimi/spænding, historiske romaner, chick-litt, fantastic litt og filmatiserede bøger samt mere litterære udgivelser, som prismodtagere og oversatte japanske og nordiske forfattere. Desuden et udvalg af easy/quick-reads.

Under faglitteratur kan du primært finde biografier og rejseførere, derudover er der bøger indenfor  emnegrupperne samfund og pædagogik, geografi, naturvidenskab, sundhed og hobby, kultur.

Børn og unge

Til børn og unge er der i første omgang udelukkende skønlitteratur. En mindre del retter sig mod de 3-9 årige med billedbøger, oplæsningsbøger og letlæsningsbøger. Hovedvægten er lagt på titler til børn og unge fra ca. 10 år og opefter, bestående af en blanding af lettere titler til de 10-14 årige, der er begyndt at læse på engelsk, og ungdomsbøger der kan tiltale både unge og voksne.

 

Forsøg

Bibliotekerne tilbyder i første omgang eReolen Global som et forsøg  frem til juni 2016