Min sang

Min sang - fokus på sang og musik

19.08.22
Musikken forbinder os som mennesker. Den er både identitets- og fællesskabende.

Kampagnen "Min sang"

Vejen Bibliotekerne og flere af landets andre biblioteker sætter nu sammen med Danmarks Radio gang i en kampagne, der fokuserer på musik, sange og sangskrivning. Kampagnen hedder "Min sang" og løber i uge 33-38. I løbet af disse seks uger kan du på bibliotekerne opleve aktiviteter, arrangementer og udstillinger, der sætter spot på musik og sangskrivning.

På DR’s sendeflader vil du i perioden opleve et øget fokus på musikkens og sangens værdi, hvor der bliver dykket ned i, hvordan sange gennem tidens løb har været med til at beskrive Danmark og danskerne. På DR1 bliver serien ”Min sang til Danmark” et større omdrejningspunkt, hvor vi i hvert afsnit skal følge tre kendte danske sangskrivere, når de skriver deres sang til Danmark. I deres sangskrivning tager de på en rejse igennem Danmark tilbage til deres ophav for at ende ud med en sang, som har en helt særlig betydning for dem. 
”Min sang til Danmark” starter den 20. august kl. 20 på DR1

Det sker der på Vejen Bibliotek:

Udstillingen 'Min Sang'
Kom og se udstillingen 'Min Sang' på Vejen Bibliotek. Her har vi samlet biografier om og af musikere og bands, ligesom vi har fundet bøger frem med ideer til, hvordan du selv kan skrive sange.

Højskolesang
Mats Rudklint  fra Vejen Musikskole sætter sig til klaveret og spiller for, når vi starter op på Højskolesang på Vejen Bibliotek, ved Trappen.
Det sker første gang fredag den 2. september kl. 11.00 og varer ca. 1 time. Herefter kan du se frem til Højskolesang hver den 1. fredag i måneden på Vejen Bibliotek.
Alle er velkomne – ingen tilmelding.


Musikalsk foredrag om Louis Armstrong
Den 6. september har vi musikalsk foredrag med JAZZ MED TO, der leverer historierne og musikken med spilleglæde, engagement og et smil på læben.
Vi får fortællingen om Louis Armstrongs liv og karriere krydret med eksempler på hans musik, spillet af de to musikere fra Jazz med to - Søren Peter Frøsig (trompetist og sanger) og Brian Svendsen (Klaver og klarinet).

Billetter kan købes via vores hjemmeside – der er rabat til medlemmer af kUglen.

Tags
Materialer