Sommerbogen 2022 - Læs og vind i din sommerferie!

12.05.22
De Danske Børnebiblioteker inviterer endnu en gang børn i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence, Sommerbogen 2022. 

Man kan deltage i Sommerbogen fra den 10. juni til den 20. august, og det er nemt at deltage: Hent et udfordringsark på dit lokale bibliotek eller print selv her, læs en masse gode bøger hen over sommeren, og vær med i konkurrencen om fede præmier. Hovedpræmien er: Tøm en boghandel på 5 minutter!

Hvad kan man vinde?

Alle deltagende børn er med i lodtrækningen om 3 hovedpræmier, som er at tømme en boghandel på 5 minutter. Derudover vil alle, der deltager ved Vejen Kommunes Biblioteker, blive inviteret til Sommerbogen Afterparty - en sjov og hyggelig eftermiddag på biblioteket.

Sådan gør du

  • Hent et udfordringsark på biblioteket fra den 10. juni eller print selv her
  • Læs 3 bøger og løs 10 af læseudfordringerne
  • Udfyld de 3 anmeldelseskort på bagsiden af udfordringsarket
  • Aflever det udfyldte udfordringsark på dit lokale bibliotek senest den 20. august
  • Du er nu med i lodtrækningen om de 3 hovedpræmier og får en invitation til Sommerbogen Afterparty

Hvem står bag Sommerbogen?

Bag konkurrencen står De danske Børnebiblioteker, der arbejder for Sommerbogens fornemmeste opgave, nemlig at tilbyde børn en masse spændende litteratur i den lange sommerferie - og styrke læselyst og læseglæde.

Hvad skal du læse?

Du kan finde masser af inspiration til lydbøger og e-bøger på eReolen Go og selvfølgelig kan du altid få vejledning og gode læsetips på dit lokale bibliotek. Du kan også sende en mail direkte til børnebibliotekarerne med lidt oplysninger om alder, læse-interesser eller yndlingsbogen, og så vil vi komme med nogle anbefalinger til dig. Mailadressen er bbib@vejen.dk.

Læs mere om Sommerbogen på Bibliotekernes Læsespor.