Bestil en lykkepose

Bestil en lykkepose i formularen nederst på siden, og hent den på biblioteket.

Vejen Kommune har godkendt, at personale fra Vejen Kommunes Biblioteker må lave "lykkeposer," indtil biblioteket får normale åbningstider igen.
Så du kan altså stadig bestille "lykkeposer" fra dit lokale bibliotek bestående af gode bøger, lydbøger eller film - håndplukket af personalet på Vejen Kommunes Biblioteker.

Vi har både vasket og sprittet hænderne grundigt, og vi overholder naturligvis alle sundhedsmyndighedernes anvisninger, når vi laver "lykkeposer".

"Lykkeposerne" kan afhentes på reserveringshylderne alle hverdage fra 12.00 - 17.00.

Sådan foregår det:

Du kan bestille en "lykkepose" via formularen i bunden af denne side.

Når vi har materialerne klar, får du en mail eller en sms med reserveringsnumre, som du kan hente på reserveringshylden og låne på automaterne. Har du svært ved selv at benytte automaterne, kan du på forhånd bede os om at låne
materialerne ud og lægge dem i en nummereret pose.

"Lykkeposerne" er et helt ekstraordinært tilbud, som vi kun tilbyder under Coronakrisen.

Du kan ønske "lykkeposer" indenfor en bestemt genre eller et særligt emne, og du må meget gerne fortælle os dine børns alder, hvis du bestiller materialer til dem.

Hvornår får jeg bøgerne?

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi dig en kvittering via mail. Herefter pakker vi "lykkeposen," og når materialerne er klar, modtager du en mail eller sms fra os. Akkurat som hvis der var tale om en almindelig reservation.
Afhængigt af efterspørgslen kan der forekomme ventetid.

Hvem kan bestille læseposer?

Du skal være borger i Vejen Kommune og oprettet som låner på Vejen Kommunes Biblioteker.

Hvis du ikke er låner i forvejen, kan du oprette dig med Nem-ID her.

Vi har brug for dit samtykke for at håndtere din bestilling. Når du afgiver din bestilling, giver du samtidig Vejen Kommunes Biblioteker samtykke til at håndtere dine personoplysninger, for at vi kan låne bøgerne på dine vegne. Vi bruger naturligvis ikke dine oplysninger til andet og henviser desuden til vores persondatapolitik.

Her har du formularen. Vær opmærksompå at felter markeret med * SKAL udfyldes.

Jeg har reserveret materialer på biblioteket i dag og vil gerne have dem med i posen.
Skriv lidt om dit barns læsefærdighed, interesser.