Levon Kafafian
Foto: Noah Elliott Morrison

Om dette arrangement

Tid
13:00 - 19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For unge
Organizer
Workshop

WAW - We are weaving - væveworkshop for unge mellem 15 og 25 år

04.07.22 - 08.07.22
Udforsk vævning og design denne sommer under kyndig vejledning af de to internationalt anerkendte tekstildesignere Rosa Tolnov Clausen og Levon Kafafian. Skab dit helt eget væveprojekt og diskuter bæredygtighed, identitet og fremtid i fællesskab med andre kreative unge mennesker.

I et samarbejde med Trapholt afholder tekstildesignerne Levon Kafafian (USA) og Rosa Tolnov Clausen (DK) denne sommer væveworkshops af én uges varighed i seks byer i Trekantområdet. Væveworkshoppen er på Vejen Bibliotek i uge 27 (4. - 8. juli). Workshoppen er designet som et ugeprogram  for unge mellem 15-25 år, der mødes hver eftermiddag (kl. 13-16) i en uge. Kom og vær en del af en verden inden for håndværket vævning, design og kunstnerisk praksis.

Det intense forløb eller drop-in

 Du kan deltage i et intenst forløb af en uges varighed, eller bare kigge forbi når du har tid.

Det intense forløb

Fra klokken 13-16 hver dag kan du tage del i en intens workshop, der løber over en uge. I den intense workshop får du mulighed for at få indblik i tekstil-designprocessen. I den første halvdel af ugen introducerer Levon og Rosa forskellige konceptuelle og tekniske tilgange til tekstil design. I den anden halvdel af ugen vil du designe og skabe dit helt eget projekt. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. Tilmeld dig her

Drop-in workshops

Mellem klokken 16-19 er værkstedet åbent for dig, der gerne vil prøve at væve eller som bare vil hænge ud i det kreative univers. Du kan komme forbi en enkelt dag eller flere dage, det er helt op til dig. I dette tidsrum kan du, der er nysgerrig og har lyst få et indblik i vævning lave et mindre, hurtigt projekt, der ikke tager mere end et par timer. De, der deltager i den intense del af workshoppen, kan blive og arbejde og/eller hænge ud resten af eftermiddagen indtil kl. 19, som de har lyst.

Det er gratis at deltage i WAW-projektet, dog kræver de intense forløb tilmelding.  

Tilmeld dig her

Læs mere om workshoppen på trapholts hjemmeside: https://trapholt.dk/waw/ 

Projektet bliver støttet af region Syddanmark