Jeg vil have hjælp

Gratis IT-Café

Få hjælp til at bruge din PC, mobiltelefon eller tablet til basale ting.

IT-Caféen tilbyder tålmodig og tryg vejledning til dig, der har brug for hjælp til internet, computer, mobil, MitID, e-boks, netbank og meget andet.

IT-Caféen drives af Socialpædagogisk Center og frivillige fra byen.

Som altid i IT-Caféen tager vi os god tid til at hjælpe dig med dine spørgsmål og vejlede dig grundigt.
Vi tager udgangspunkt i dit niveau - og der er ingen dumme spørgsmål. Det er en god ide at medbringe egen computer, tablet, mobil el.lign. men biblioteket har også pc og iPad, du kan låne.

Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding. Der vil være kaffe på kanden.
Tid
14:00 - 16:00
Sted
New Yorkerrummet
Bibliotek
Vejen Bibliotek
Adresse

Vestergade 2
6600 Vejen
Danmark

Vi hjælper blandt andet med:

PC, mobil og tablet. MitID, Netbank, Digital Post og eBoks. Digital selvbetjening, IT-sikkerhed, Print, Søgning på nettet og meget mere

Praktiske oplysninger

IT-Caféen holder til i Newyorkerrummet på Vejen Bibliotek, Vestergade 2, 6600 Vejen. Spørg gerne personalet om vej til Newyorker-rummet.

IT-tekniske spørgsmål besvares kun i begrænset omfang.

Datoer for IT-Caféer vil fremgå på Socialpædagogisk Center's hjemmeside, samt på bibliotekets hjemmeside og nyhedsbrev. Ønsker du at modtage nyhedsbrevet kontakt da vejbib@vejen.dk eller 7996 5250.

 

Find kurser på eKurser.nu

På eKurser.nu kan du finde onlinekurser i, hvordan du kan lave videosamtaler med venner og familie, finde hjælp til at finde rundt på borger.dk, kursus i brugen af eReolen - og meget mere. Har du lyst til at lære nye digitale værktøjer at kende, kan du kigge over på eKurser.nu

Andre nyttige links

På borger.dk bor mange af de offentlige selvbetjeningsløsninger samt Digital Post, den officielle, elektroniske postkasse. Her kan du også læse mere om MitID.

e-Boks er digital post i en sikker, elektronisk postkasse