Portræt af Morten Bruun på en fodboldbane

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 kr. (75 for medlemmer af kUGLEN og fodboldklubber)
Lokalitet
Rødding Centret
Søndergyden 15
6630
Lokalitet
Kultursalen
Arrangører
Target
For voksne
Foredrag

Morten Bruun kampdag

20.02.24
Foredrag med tv-eksperten

I foredraget tages der udgangspunkt i Morten Bruuns bog ”Kampdag: turen går til dansk fodbold” hvor der fortælles historier, anekdoter og oplevelser fra danske fodboldklubber – primært dem med en lokal vinkel.

MB har været over alt på klubbernes stadioner, I omklædningsrummene, i VIP-loungen og på tribunerne til kamp. Gået i gaderne i deres hjemby, talt med nøglepersonerne og gjort iagttagelser. Alt sammen i jagten på hver enkelt fodboldklubs lokale identitet.

”Jeg tror på, at et fodboldhold kan være med til at skabe en bys eller en landsdels historie. Det kan skabe trøst, frustration og eufori. Er det den aristokratiske fodboldklub, der gør Vejle mere attraktiv end Horsens? Jeg var på besøg i hele landet i min jagt på dansk fodbolds sjæl og vil derfor lægge en særlig lokal vinkel ned over min fortælling.”

Kort sagt et foredrag om dansk fodbold, når det er bedst fyldt med gode historier fra de enkelte klubber og dansk fodbold generelt.  Oplev den nuværende TV2 ekspert, tidligere landsholdsspiller og Superligatræner, samt skaber af #herermitstadion m.m. fortælle om dansk fodbold nu og før.

Der er rabat for medlemmer af biblioteksklubben kUGLEN. Se hvordan du bliver medlem (det er gratis), og for medlemmer af fodboldklubber.

 

Materialer