eKurser

Adgang
Fri adgang
Over 100 små nemme video-kurser på nettet om IT.

Klik her

Ville det ikke være skønt, hvis du kunne lære nyt hjemme fra din egen sofa og selv kunne bestemme, hvornår undervisningen starter? Det kan du nu.

Bibliotekerne tilbyder nu den fælles, gratis portal eKurser.nu, hvor du kan blive klogere på it på et bredt udvalg af områder.

Det tager kun få minutter
eKurser.nu indeholder et bredt udvalg af lette kursusforløb, som er målrettet alle dem, der bruger pc og internet, men er nysgerrige efter at lære mere. Et eksempel kan være, at du har hørt, at man kan kontakte sin læge online, men er usikker på, hvordan du gør det.

eKurser.nu skal være det sted, hvor du hurtigt kan lære det, du lige står og mangler, for eksempel når du skal benytte offentlige selvbetjeningsløsninger på borger.dk, vil begynde at bruge facebook eller vil lære at downloade musik og bøger. Og så skal det være sjovt og nemt. Vi har en målsætning om, at forløbene ikke skal være over 15 minutter. Forløbene vil bestå af blandt andet små videointroduktioner, trin-for-trin guider og quizzer. Portalen skal give overblik og lyst til at lære.

eKurser.nu supplerer den lokale kursusindsats på Vejen Kommunes Biblioteker.

Bibliotekernes fælles e-læringsportal
eKurser.nu er bibliotekernes fælles e-læringsportal, hvor borgeren kan få et overblik over gode e-læringskurser på dansk. Siden indeholder både kurser udviklet af bibliotekerne, men også kvalitetssikrede kurser fra andre aktører. 

Portalen er støttet af Kulturstyrelsen, Center for Bibliotek og Medier.