Unge Ords læseværksted 2022

Om dette arrangement

Tid
15:30 - 17:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
New Yorker Rummet
Target
For unge
Workshop

UNGE ORDs LÆSEVÆRKSTED

12.10.22 - 14.12.22
Elsker du også at gå på opdagelse i bøgerne - at blive ført ind i fantastiske og hæsblæsende verdner? Nu kan du dele din begejstring med både gamle og nye venner fra din by - og resten af landet.

Sammen med andre unge vil vi læse nogle af landet stærkeste forfattere. Derudover inviteres du til at møde forfatterne, der vil åbne op for deres egne tekster og svare på jeres spørgsmål via LIVE-stream.

I UNGE ORDs værksted vil du også blive klogere på, hvordan du kan snakke om litteraturen med dine venner. Her vil du få undervisning i litterære redskaber og rig mulighed for at få fingrene helt ned i teksten.

HVOR?
UNGE ORDs læseværksted foregår online, men forfattermøderne bliver LIVE-streamet til Vejen Bibliotek. Du får derfor mulighed for at være fysisk sammen med andre læseheste fra dit nærområde.

Det er hver onsdag kl. 15.30-17.30.
Første gang er onsdag d. 7. september.

Tilmelding sker her: UNGE ORDs LÆSEVÆRKSTED

Hvordan foregår det?
1. september modtager du din UNGE ORD-antologi - en lækker bog med tekster af bland andre Christel Wiinblad,Dy Plambeck, Josefine Ottesen, Malene Sølvsten, Alexandre Nsoni og endnu flere.

Læseværkstedet ligger hver onsdag fra 15:30-17:30, og er delt op i to mindre dele: forfatterinterviews og værkstedet.

På onsdage ulige uger inviteres du til forfatterinterviews, hvor du kan opleve en samtale med den forfatter, vi har læst. Du kan stille spørgsmål til forfatteren både før og under 'udsendelsen'.

På onsdage i lige uger mødes vi og dykker ned i dagens tekst. Her vil du blive præsenteret for en eller to litterære redskaber, som du sammen med dine læsekammerater kan bruge til at arbejde videre med teksten.

Hvem kan være med?
UNGE ORDs læseværksted er for alle mellem 14-20 år. Det er gratis at deltage og du kan tilmelde dig på unge-ord.net/laes

Hvornår?
Se programmet herunder:

12. oktober: Jens Blendstrup

19. oktober: værksted

26.oktober: Carsten Jensen

02. november: værksted

9. november: Alexandre Nsoni

16 november: værksted

23. november: Josefine Ottesen

30 november: værksted

7. december: Malene Sølvsten

14. december: værksted