Infomedia hjemmefra med bibliotekslogin

Adgang
Adgang hjemmefra
Artikel-database med fuldtekst adgang til danske artikler fra landsdækkende dagblade og mediebureauer.

På grund af Covid-19 er der midlertidigt åbnet for adgang hjemmefra til artikelbasen Infomedia - Danmarks største mediearkiv.
Normalt kan den kun bruges på biblioteket, men på grund af lukningen af bibliotekerne i forbindelse med coronavirus, kan du nu benytte Infomedia hjemmefra.
Du logger ind med dit cpr. nummer og din pinkode til biblioteket.

 

Du kan finde artikler og anmeldelser i Infomedia via vejbib.dk eller bibliotek.dk. Du kan se linket til Infomedia under posterne, men du skal logge ind på vejbib.dk eller bibliotek.dk for at få adgang til artiklen.

Du kan f.eks. se artikler fra Berlingske Tidende, Politiken, Weekendavisen, Jyllandsposten og Information.
M.h.t. Børsen er der kun adgang til det korte oversigtsformat.

Du kan få online adgang til at læse cirka 184.000 artikler i Infomedia.
(Adgang til hele Infomedia får du ved at komme ned på et af kommunens biblioteker)

Adgang via hjemmesiden (vejbib.dk)

For at læse avisartikler skal du først logge ind med dit cpr-nummer og pinkode og derefter søge artiklerne frem via søgefeltet.
Søg for eksempel på ordet "flygtningekrise". Nu får du 31 resultater, hvoraf de fleste er avisartikler. Klik nu på overskriften af artiklen og derefter på knappen "Se online". Hvis du er logget ind (og vel at mærke bor i Vejen Kommune) åbner artiklen sig i et nyt vindue lige til at læse eller udskrive.

Prøv eventuelt også at søge på fodboldspilleren "Ronaldo". Nu får du et resultat, som både består af mange bøger og artikler. Hvis du kun vil se artiklerne, kan du klikke på ordet "Avisartikel" i venstre spalte.

Adgang via bibliotek.dk

Klik her 

Adgang på Vejen Kommunes Biblioteker

Klik her