Om dette arrangement

Tid
9:30 - 10:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Rødding Bibliotek
Søndergyden 15
6630 Rødding
Place / Room
Kultursalen, Rødding Centret
Arrangører
Target
For alle
Børnearrangementer

Julehistorier på Rødding Bibliotek

11.12.19
Sanne Brodersen læser sin bog "Julehistorier fra Gram Slot" som netop er udkommet også på CD indlæst af Ghita Nørby med musik af Michala Petri.

Sanne har skrevet bogen om julen og nisserne på Gram Slot som hun kender rigtig godt, for hun bor der nemlig selv !

Mens Sanne læser historierne højt viser vi Dorthe B. Gregersens flotte tegninger fra bogen på en storskærm. Undervejs hører vi også Dorthe fortælle om billederne og inddrage børnene i små gættelege og sjove ting på billederne. 

Netop nu er bogen "Julehistorier fra Gram Slot" aktuel i en helt ny udgave. Historierne er blevet indlæst på CD af Ghita Nørby, og Michala Petri har indspillet julemusik sammen med DR Radiounderholdingsorkestret til historierne. 

Bogen, CD'en og flotte julekort kan købes og signeres ved arrangementet mod kontant betaling. 

Som optakt til arrangementet har en nisse fra Gram Slot gemt sig på en bogreol i Rødding Biblioteks børneafdeling, og alle børn kan være med til at finde ham hver dag i bibliotekets åbningstid fra mandag 25 november. Når man har fundet ham skal man udfylde en nisseseddel med 2 spørgsmål og aflevere den i skranken, så er man med i konkurrencen om at vinde bogen "Julehistorier fra Gram Slot" og en hel pose julegodter. Efter oplæsningen d. 11 december afslører Sanne navnene på de 2 heldige vindere.

OBS : Hvis man er i skole - eller andre vigtige ting den dag - så skal vi nok ringe til vinderne og give dem besked så de kan komme og hente deres præmier inden jul. 

Tilmelding til julehistorier med Sanne Brodersen på mail : roedbib@vejen.dk eller telefon : 79 96 56 66