Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
150 Kr
Bibliotek
Target
For babyer
Børnearrangementer

Tryk og glad babymassage

19.02.20
Kom til hyggelig formiddag med babymassage og brunch!

Er du forælder til en lille dejlig baby på 1-6 måneder, og har du lyst til at lære de lækreste massagestrøg og zoneterapipunkter på din lille baby? Måske hele din mødregruppe skal afsted sammen?  

Du vil på denne workshop lære babymassage ud fra en kærlig holistisk metode af uddannet Tryk&Glad Babymassageinstruktør (v. Katrine Birk, forfatter til Tryk&Glad Bøgerne) og uddannet sundhedsplejerske, som samtidig kan give dig professionel sundhedsfaglig vejledning.

Tryk&Glad Babymassage er dejlig kærlig massage, som giver dit barn et større velvære og styrker kærlighedsbåndet mellem jer.

Du lærer desuden de bedste meridianbaner og zoneterapipunkter, så du selv kan hjælpe og støtte din baby ved ondt i maven, forkølelse, uro, dårlig søvn og andre ubalancer, og derved får du et barn med større velvære.

Du får 1 time med ro, nærvær og en kærlig hyggestund til dig og din baby, hvor du bliver guidet igennem de kærligste babymassagestrøg, som øger den vigtige tilknytning til din baby.

Og efter en times dejlig hyggestund, så er din baby afslappet og træt og I er begge fyldt op med endnu mere kærlighed mellem jer

Det bliver den dejligste stund for dig og din baby, og efter undervingen kan du nyde en lækker brunchtallerken og en kaffe sammen med de andre forældre.

Vi sørger for mandelolie til massagen, og du får også en lille vejledning, så du kan huske det hele, når du kommer hjem.

Du skal blot selv medbringe pusleunderlag/tisseunderlag og 2 stofbleer. 

Du kan læse mere om workshoppen her : http://www.ingek.dk