eReolen har fået nyt design

08.12.17
Nu bliver det lettere at hente inspiration til lån af e-bøger og lydbøger

eReolens design er blevet mere minimalistisk og visuelt, og brugervenligheden er forøget med en simpel og overskuelig navigation, der gør det nemmere at orientere sig og lade sig inspirere.

I designet er der lagt særlig vægt på, at hjemmesiden fungerer godt på mobile enheder, da det i højere grad er den måde, mange vælger at benytte eReolens hjemmeside. Dette bliver f.eks. understøttet med en øget mulighed for at scrolle i formidling og titler, ligesom større elementer og det visuelle fokus understøtter overskueligheden og navigationen på den responsive visning.

Ud over det nye design tilbyder hjemmesiden ny funktionalitet som:

  • afspilning af lydprøver direkte fra forsiden
  • redaktørens særlige anbefalinger
  • forfattercitater
  • læseinspiration via video
  • øget antal af karruseller

eReolens nye design byder også på en helt ny inspirationsside, hvor redaktionens bibliotekarer fra hele landet anvender de nye muligheder til at skabe et personligt og fagligt funderet indhold, der afspejler bredden i eReolens katalog.

Lydbogs- og e-bogssiderne giver mulighed for at orientere sig bredere i eReolens katalog ved hjælp af flere bogforsider, som man kan bladre i – både med forslag inden for overordnede kategorier, men også mere emnespecifikke og tematiske udvalgte bøger. Dette skaber større mulighed for at browse rundt og lade sig inspirere til sin næste læseoplevelse.

Tags