Den store sten i Tirslund Plantage
Foto: Trekantfest.dk

Familietur til Tirslund Plantage

13.10.23
Tag på skovtur med en app der guider og fortæller en historie.

 

Prøv Natureventyr i Tirslund Plantage

Hvor

I Vejen Kommune foregår Natureventyr-historien i Tirslund Plantage mellem Brørup og Holsted, hvor man møder bl.a. mesterdetektiver, trolde og elverpiger - et eventyrmysterie mellem gravhøje, kæmpesten og gamle træer...

Lyt til historien og løs opgaver undervejs.

Få et diplom for gennemførelse af turen – tag et billede af jer i skoven og kom ned på Brørup, Holsted, Rødding eller Vejen Bibliotek så får du et diplom.

App

Med den gratis app ’Natureventyr’ kan man opleve eventyrene kapitel for kapitel langs en rute tilpasset børneben.

I forbindelse med Trekantfest 2023 fik bibliotekerne i de 7 kommuner i samarbejde med Natureventyr lavet 7 helt unikke eventyr skrevet af Katrine Bille. Med appen i hånden guides man rundt på ruten, og eventyret tager udgangspunkt i de ting, man møder undervejs.

Med Natureventyr bliver det sjovt og let at komme på eventyr. App'en fortæller, hvor man kan tage hen, og hvordan man kommer dertil med bil, bus, cykel eller på gåben. Når man er fremme, viser appen, hvilken rute man skal følge på eventyret gennem naturen. Så bliver det ikke nemmere – eller sjovere – at komme afsted.

Alle ruter er familievenlige. Der findes en rute i hver af de deltagende 7 kommuner og i Vejen Kommune kan turen fortages i Tirslund Plantage ind til 2025.

Besøg gerne de andre 6 ruter, hvor nogle af figurerne fra Tirslund også optræder, så der er tale om en form for samlet fortælling.