Den store sten i Tirslund Plantage
Foto: Trekantfest.dk

Ta' børnene med på en eventyrlig gåtur

06.09.23
Prøv Natureventyr i Tirslund Plantage

Hvor

I Vejen Kommune foregår Natureventyr-historien i Tirslund Plantage mellem Brørup og Holsted, hvor man møder bl.a. mesterdetektiver, trolde og elverpiger - et eventyrmysterie mellem gravhøje, kæmpesten og gamle træer...

Lyt til historien og løs opgaver undervejs.

I skattekisten kan man ved turens slutning finde et diplom for gennemførelse af turen – kode fås i app’en. Skattekisten står fremme i hele september måned (2023), men turen kan fortsat findes i app’en fremover.

App

Med den gratis app ’Natureventyr’ kan man opleve eventyrene kapitel for kapitel langs en rute tilpasset børneben.

I forbindelse med Trekantfest 2023 har bibliotekerne i de 7 kommuner i samarbejde med Natureventyr fået lavet 7 helt unikke eventyr skrevet af Katrine Bille. Med appen i hånden guides man rundt på ruten, og eventyret tager udgangspunkt i de ting, man møder undervejs.

Med Natureventyr bliver det sjovt og let at komme på eventyr. App'en fortæller, hvor man kan tage hen, og hvordan man kommer dertil med bil, bus, cykel eller på gåben. Når man er fremme, viser appen, hvilken rute man skal følge på eventyret gennem naturen. Så bliver det ikke nemmere – eller sjovere – at komme afsted.

Alle ruter er familievenlige. Der findes en rute i hver af de deltagende 7 kommuner og i Vejen Kommune kan turen fortages i Tirslund Plantage ind til 2025.

Besøg gerne de andre 6 ruter, hvor nogle af figurerne fra Tirslund også optræder, så der er tale om en form for samlet fortælling.

Projektet er støttet af Ewii og Nordea-fonden

 

Filer